Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 30 juni 2010

Av Camilla - 30 juni 2010 10:37

Tänk att det är sista juni redan, en sommar månad har passerat. Man går och väntar på denna sommar och när den väl dyker upp går det undan =)


Tyras mage står fortfarande pall ( peppar peppar ) för antibiotikan. Hon tycker INTE det är roligt att ta den eftersom jag inte får lägga den i något som smakar gott och hon tar den inte självmant så måste jag 2 gånger om dagen öppna munnen och sen lägga tabletten så långt ner det  bara går på tungan och hoppas att den åker ner. Mestadels av gångerna gör den det.


Utslagen har gått tillbaka fint, och jag hoppas verkligen att dom aldrig kommer tillbaka =)


Fast jag tycker att det ser ut som att Tyra blivit lite smalare igen, dom där attans revbenen som ska trilskas med att synas så väl. Men hon äter bra kan jag nog tycka, men tror att hon skulle behöva någon form av tillskott på något vis, men nu får hon inte äta annat än det där äckliga fisk fodret.


Får se vad vi kommer fram till den 13e då vi träffar Hudspecialisten igen. Så för närvarande är det ganska stiljte och rätt skönt måste jag säga. Jag ser fram emot när den här diet utredningen är klar så man vet vad man får ge henne och inte ge henne. Tror inte hon är så allergisk egentligen, tror mer på att hon är känslig. Men får se vad som händer framöver.


Hoppas ni har det bra därute, ni som har semester och ni som har den stora lyckan att få jobba. Jag tillhör den här lyckliga kategorin som skrattar av lycka varje dag jag går till jobbet nu när det är sommar och alla är lediga *skrattar* Jag har super sen semester så jag får fint bita ihop ett tag till. Ha en bra dag!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards