Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av Camilla - 1 augusti 2010 20:17

Äta bör man annars dör man är Tyras koncept just nu. Hon har ätit upp 1.5kg mat på 3 dagar. Det är mängder mot vad hon ätit tidigare och om hon fick välja skulle hon äta hela tiden.


Kliandet har lagt sig, så jag hoppas det är över för den här gången =)


På förmiddagen var jag upp till klubben en sväng och tränade lite, gjorde bara 4 upprepningar, Tyra är inte i form, men hon var så taggad så vi gjorde litegrann iallafall =)


På eftermiddagen åkte vi ut på landet, gick en sväng på åkrarna, inga hjortar idag i syne. Märks att lill tjejen är tröttare än vanligt, rejsar inte på samma sätt utan lunkar mest fram. Det är märks att hon tycker det är skönt att vara ute. Om jag fick bestämma skulle jag och Tyra vara ute hela dagarna =) Finns inget bättre än vara ute i skog och mark, jag tror jag är något skogstroll eller något egentligen *skratt*


Snart dags att gå ut sista med hönan =) Sen blir det nanna kudden med en vit amstaff på sig *skrattar*

Av Camilla - 1 augusti 2010 09:28

Något är inte riktigt som det ska, känner det på mig. Tyra hade kissat i sängen igår igen, nyrastad och på antibiotika =(  Igårkväll kliade hon sig en del och imorse likaså fortsättningsvis. Och när jag tänker tillbaka på hur det var innan hon fick den allergiska reaktionen så kliade hon sig då med. Jag håller henne under uppsikt och jag hoppas innerligt att jag har fel.


Jag har kollat upp andra alternativ till Strömsholm. Jag har fastnat för Uppsala uninversitets djursjukhus, där verkar dom ha många specialister, men antar att det är hejdlöst svårt att få en tid där, men ska kolla upp det.


Sen har jag kollat Södra djursjukhuset i Sthlm, där hade dom flesta veterinärerna specialistkompetens eller utbildade sig för att bli specialister.  Jag ska även ringa dit och kolla på måndag hur det ser ut med tider och möjlighet att kunna hjälpa min Tyra.


Som sagt, idag verkar min tjej inte må riktigt lika bra som igår, men dagen är ju bara barnet än så länge så vi får se hur det går =)


Ha en bra dag allihopa!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards