Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 2 augusti 2010

Av Camilla - 2 augusti 2010 13:24

Måste bara berätta om vad Tyra gjorde nyss =) Eftersom hon gillar fiskfodret nu utan dess like så testade jag att träna lite inne innan jag ska åka och jobba så hon har fått aktivering och sover gott sen.


Jag körde underläggs target och Tyra tyckte det var för enkelt, svansen går hela tiden på henne och hon tycker det är så roligt. Man ser hur förväntansfull hon är efter klick ljudet.


Sen körde vi apport träning, att hämta apporten på ordet apport och bära den till mig och sen sitta still och ta apporten på kommando. Tyra skiner verkligen upp när hon får jobba.


Sist men absolut häftigast var när jag testade en grej jag gjorde för väldigt länge sen. Jag tar fram en sjal och en träkorg. Tanken är att Tyra ska klickas in att ta sjalen och lägga den i korgen. Jag sätter Tyra, tar fram grejerna och säger sen jobba, som är start signal på att något ska ske och att hon ska börja tänka ut vad. Då går tokstollan fram till sjalen, plockar upp den, tittar på mig och bär sen den bort till korgen och lägger sjalen däri *skrattar* Kan ni tänka er och sen sätter hon sig och vill ha godisen =) =) Såklart man får godis, när man är så duktig blir det godis regn. Jag fick rysningar i kroppen när hon gjorde det, hon är smart min Tyra. Och det jag gillar mest med henne är att hon brinner för att jobba, vad jag än hittar på så är hon där och vill komma på vad som ska göras.


Jag är så glad över min tjej här hemma =) Nä, nu kallar plikten, dags att snart dra sig till arbetet.

Av Camilla - 2 augusti 2010 12:01

Imorse ringde jag och pratade med Södra djursjukhuset. Och det känns så himla bra nu, ska bli så skönt att slippa Strömsholm. Jag förklarade lite snabbt historiken och vad det primära är just nu och han tittade ut en veterinär han trodde skulle passa bra så bokade vi in en tid. Dom ska beställa journalkopior från Strömsholm och Västerås djurklinik. Veterinären skulle även kolla igenom journalerna innan vår träff och det känns också bra, för då är den lite insatt i vad som gjorts osv.


Ska jag vara ärlig så känns det som att en tung sten lättat från mina axlar, borde bytt ställe tidigare, men nu är det gjort och jag hoppas på en vändning nu.


Köpte en ny säck foder till Tyra idag, 14kg och det nätta priset på det var 855kr, härligt! =)


Jag skulle hem till min barndomsvän idag, Hanna. Hon är utbildad sjuksköterska och jobbar på infektion på Mälarsjukhuset. Tanken var att vi skulle gå igenom journalerna och om Hanna kunde se något som jag inte förstår mig på =) Men dom ringde från jobbet och måste åka dit istället. Jag behöver ju pengarna såklart, men det hade varit så trevligt och intressant att träffa Hanna. Så typiskt att det blir såhär när man bokat in och Hanna är så snäll och hjälper till. Det får bli en annan gång och snart hoppas jag.


Tyra ska vara själv idag för första gången sen hon fick sin allergiska reaktion. Känns sådär, men det är bara för att jag är en sån himla hönsmamma. Har kännts så bra att ha henne under uppsikt dom här dagarna som varit.


Nu ska jag göra lite nytta istället för att sitta här. Ha en bra dag allihopa!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards