Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Camilla - 5 augusti 2010 21:59

Idag har jag jobbat ett delat pass, jätte blä, men ett måste. När jag hade ett litet glapp på dagen i några timmar kände jag att jag ville vara ute med Tyra så hon fick aktivering och jag fick frisk luft. Vi åkte ut till landet och solen sken och det kändes så himla skönt =) Jag pratar med mommo medans Tyra kör sin lov som hon brukar, men när hon väl återvänder så är det inte min Tyra längre som står där. Det är en otäck sak som gjort bajs inpackning över hela sig, dvs rejäl kroppsinpackning av brun gegga som luktar apa. Det var nog första gången någonsin som jag blivit riktigt arg på Tyra. Jag kände att ridån gick ner och att jag ville trolla bort mig själv, men så funkar ju inte livet, ingen ide att ni provar, för jag har redan testat utan framgång *skratt*


Jag börjar försöka tvätta av Tyra så gott det går och när jag lyckats blöta ner henne och börjat få allt brunt att lösa upp sig, vad tror ni händer då? Jo, Tyra tycker att det är ett smart drag att ruska på sig och tro mig, det var inget jag uppskattade =) Hur som helst så fick Tyra fint duscha idag med. Hon vill verkligen inte duscha, hon gör ju det för att jag säger att nu ska hon duscha, men hon står inte och viftar på svansen direkt.


Imorgon har vi tid på Strömsholm på eftermiddagen, jag ber till allt som går att be till att det ska gå vägen. Men jag är lite rädd för att det ska börjas prata om foderbyte, då tror jag att jag kommer svimma av ilska *skratt*  Snälla Hanna följer med mig, känns jätte bra =) Klart jag kan åka själv, men roligare med sällskap och hon är ju sjuksyrra så jag sätter min tilltro till henne *ler* Nä, men skämt å sido, alltid skönt att ha med någon som kanske kommer på att fråga något som jag missar. Tack snälla Hanna för att du tar dig tid att följa med mig imorgon =)


Dags att sova, är ledig i 3 hela dagar nu. Känns dock surt när jag insåg att jag egentligen hade kunnat gå på semester idag, men får fint gå till arbetet måndag, tisdag och onsdag. Men så är det ju, alla är vi olika, vissa står sig själva närmast i alla lägen och det är väl inget fel med det, men då kan man knappast komma och vilja ha något i gengäld sen =)


Godnatt gott folk, sov så gott =)


Sist men inte minst, om ni missat att Tyra har blivit storasyster så måste ni gå in på www.capatosta.se  Där finns fina bilder på valparna, en har en Tyra boll på huvudet =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards