Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Camilla - 7 augusti 2010 21:34

Veterinären tycker att Tyra ska ha tratt på sig så hon inte kan slicka sig i underlivet. Saken är den att visst kan Tyra ha tratt, men se henne så frustrerad över när det kliar så mycket känns inte riktigt rätt. Jag försöker att avleda henne, men tro mig, spelar ingen roll om jag höll upp en kanin framför henne, hon skulle välja att klia iallafall. =(  Eftersom det kliar i hennes öron med så blir ju tratten ännu mer hemsk för hon kommer inte åt där heller. Vet att tratten är till för att hon inte ska komma åt så att det får läka. Men min känsla är att det hon slickar inte gör saken värre. Anledningen till att hon är röd i öronen är inte för att hon kliat till sig det, det är där och är lika rött fast hon inte är där och kliar när jag styr upp henne så gott det går.


Upptäckte idag att Tyra börjat få gulaktiga flytningar nu, vet inte om det är bra eller dåligt. Vad jag läst så kan det vara bra reaktion på antibiotikan att varet liksom drivs ut ur livmodern, men man kan även läsa sig till att det inte är ett gott tecken. Tyra har ätit sämre idag, det är inte ett gott tecken så vi får se hur det går framöver.


Vi har spenderat eftermiddagen ute på landet, jag och Tyra gjorde mommo sällskap på en liten promis, var rätt hastighet för Tyras del som inte har så mycket fart i sig just nu. Dags att krypa till kojs, är trött ikväll, godnatt =)

Av Camilla - 7 augusti 2010 12:17

Blir det idag, vi tog sovmorgon till 10 =) Sen var det dags för ut och rasta Tyra, hon hade nog kunnat ligga kvar ett tag till, men offrade sig =) Ute på promisen så lunkar hon mest fram, inga rappa steg där inte. In igen och dags för medicinering och frukost för Tyra. När hon ätit det så gick hon och la sig igen, hon är trött idag, vill bara sova. Annars brukar hon vilja hitta på något, busa eller tugga på ben eller bara ha min uppmärksamhet, men nu ligger hon ihopkurad och snarkar istället. Jag som är van med en Tyra som är full av energi tycker det känns lite konstigt med en snarkande Tyra istället. Hon får sova min lilla tjej, tänker ändå ta det lugnt idag bara.


Hoppas ni alla har en skön lördag =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards