Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg under juni 2010

Av Camilla - 19 juni 2010 19:12

Idag har jag och Tyra varit ute nästan hela dagen. Vi började med att åka till skogs, där vi gick omkring och bara njöt. Efter nån timme där åkte vi vidare till landet och tog en siesta. La oss ute på altanen i soffan och det var så himla skönt att bara ligga där och ta det lugnt och lyssna på alla fåglar =)


Vi var in till mommo och fikade, Tyra låg så snällt på sin filt. Sen var vi ute och busade lite och hade dragkamp som Tyra älskar och efter det var min tös trött må ni tro. =)


Tyra har slutat sin antibiotika kur nu och jag hoppas hon får bli frisk nu. Tycker nästan att hennes utslag gått tillbaka lite, men jag vågar knappt säga något sånt, för då kanske det dyker upp något annat skit =(


Nä, nu ska jag inte vara sån, men nu önskar man bara att det fick vara lugnt ett tag framöver =) Imorgon har jag en plan på att Tyra och jag ska gå blodspår, var ett tag sen och känner att det vore lite skoj. Hoppas på bra väder bara =)

Av Camilla - 17 juni 2010 22:06

Idag tog Pillan och Torsten sitt 3e förstapris och kan numera titulera sig med LP1 Torsten =) Grattis till dig Pillan som är så jäkla klockren på att träna hund. Tänk att det bara var Torstens 4e tävling någonsin. Förra tävlingen dom var iväg så fick Torsten 159.5 poäng, hur snöppligt är inte det?! Men idag blev det bättre poäng och så kammades LP:t hem =) Nu är det bara att sikta in er på lydnadsklass 2. Tack för en super trevlig kväll och jag är säker på att det blir fler framöver =)

Av Camilla - 17 juni 2010 09:25

Igår var vi till Strömsholm igen. Dom tog 4 nya skrapprover som visade: INGENTING. Dom vet inte vad det kan vara, men pratade om Demodex eller Foderallergi, men jag tror inte på något av det. Hur som helst så satte dom in Kortison i 5 dagar för det. Pratade mer om Koccidierna, men dom vet egentligen inte vad det är för sort som Tyra har. Vi ska ta nya prover till nästa onsdag och se hur läget är, förhoppningsvis ser vi ingenting då eftersom vi vill att allt ska vara borta.


Tyra ställde sig på vågen igår och hade gått upp 1kg på en vecka =) =) Sånt tycker vi om, det känns som ett sundhetstecken  =)


Igår var jag förbi Maria, Tyras uppfödare. Det är alltid lika roligt att ses och få träffa Lupa och Tjabban =) Jag är så glad att jag har just Maria som uppfödare. Hon är så otroligt kunnig inom mycket och har och är ett stort stöd nu när Tyra är dålig. Hon är alltid så tålmodig och hjälper till. Så om det är någon därute som undrar vilken kennel den ska vända sig till kan jag VARMT REKOMMENDERA CAPATOSTA KENNELN =) =)


Det var allt för den här gången =) Ha en bra dag allihopa!

Av Camilla - 16 juni 2010 08:28

Jag är så trött idag, skönt att man är ledig nu ända tills på måndag =) Tog ledigt idag eftersom vi ska till Strömsholm igen. Helt ärligt så är jag suuuper less på att åka dit och stå där och trampa, men å andra sidan så tror jag att min vita lilla piraya här hemma är ännu mer less på det, men hon är ju lyckligt ovetandes än så länge =)


Vi ska tillbaka för att kolla Tyras utslag. Veterinären träffade hudspecialisten igår så det ska bli intressant att se vad hon säger. Eller också inte *skratt* Jag skulle behöva google översättning inkopplat i mina öron så jag förstår vad hon säger, hon pratar norska =)


Dags att göra sig iordning och åka, blir ingen mat för tösen idag eftersom vi inte vet vad som ska göras. Ha en bra dag allihopa, ni vet ju vad jag och Tyra gör idag iallafall, vi ska trängas på Strömsholm =/

Av Camilla - 15 juni 2010 22:01



  Tyra i ett nötskal =)   Mattes fina fina tjejen =)   Tycker hon ser lite trött ut...     Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar denna vita tös =)   Tyra har hittat en "liten sten" att speja ifrån =)   Måste ställa sig till rätta innan man kan spana =)     På något konstigt vis tycker jag att det ser ut som att Tyra vuxit på det här kortet, men å andra sidan kan kort lura ens öga.         Man skall icke underskatta dom små stenarna tycker Tyra, dom fyller även en bra funktion med att stå på *skrattar*     Här kommer jag matte =)

en lycklig tjej idag som var i skogen en stund och hälsade på sina älskade stenar *skrattar*  

Av Camilla - 14 juni 2010 21:43

Veterinären ringde sen eftermiddag. Jag påtalade det som bekymrade mig i Tyras journal och hon hade själv upptäckt det och kollat med labb vad som hänt. Det visade sig att dom växlat rad på just dom 2 provsvaren. Man undrar ju lite lätt hur ofta det händer, man man ju tycka att det är något dom borde korrigera.


Eftersom Tyra har utslag så har hon fått medicin utskrivet mot det som jag ska hämta ut imorgon. Sen ska vi ha telefonkontakt på onsdag igen och kolla läget. Nästa vecka är det återbesök igen som gäller för att ta nya prover för att kolla njurar och magen. Jag hoppas att allt vänder nu så Tyra få börja må bra.


Är det något jag varmt kan rekommendera så är det Canikur Pro, det är helt outstanding =)


Nu ska jag gå ut sista rundan med min vita lilla piraya och sen blir det sova som gäller. Tänkte låta damen springa i sin favoritskog imorgon =) Tar kameran med mig, var ju länge sen bergsgeten var framme *skrattar*

Av Camilla - 14 juni 2010 14:23

Imorse var vi uppe med tuppen för att åka till Strömsholm och mäta Tyras tårproduktion. Tyra var inte alls sugen och ärligt talat ville jag också bara sova vidare. När vi kom dit så bad jag att få prata med någon angående Tyras journal som jag tog ut sist. Är en del saker jag undrar över. Dom sa att jag skulle prata med dom som skulle ta emot oss och mäta tårproduktionen. När vi kom in så satte dom igång. Lilla lydiga Tyra sitter där på bordet och dom stoppar in saker i ögonen på henne, hon säger inget, ryggar inte tillbaka utan sitter bara snällt där tills det är över. Sköterskorna sa att det såg bra ut, men väntar på att veterinären ska behaga ringa.


Jag sa återigen att jag ville prata om journalen att jag tyckte det var en del som verkade konstigt. Dom hänvisade till att jag skulle prata med veterinären när hon ringde. Jag väntar fortfarande på att veterinären ska ringa....


Hör och häpna, Tyras mage har inte kolapsat än. Hon får Canikur Pro 2 gånger om dagen och Natuell lätt yoggi och jag tror det är tacken. =)


Tyra mår för övrigt sådär men vi tar en dag i taget. Återkommer när jag pratat med veterinären.

Av Camilla - 11 juni 2010 21:04

Fast Tyra är lite trött och seg nu så flyter detta tjyvblod i hennes ådror och hon bara måste tjyva något *skrattar*


Ikväll när jag kom hem från jobbet så möter hon mig i dörren och plockar snabbt upp ett ben som hon så stolt bär runt i sin hälsnings ceremoni *skrattar* Jag går in på toaletten och stänger inte dörren helt. Dröjer inte lång stund förrän hon puttar upp dörren och kliver fram till mig och kelar lite, sen ser jag på henne att det är något lurt i görningen men hon försöker göra sitt bästa att lura mig att tro att hon bara vill kelas. Så plötsligt vänder hon sig snabbt och sträcker på sig och vips ligger en strumpa fint placerad mellan pirayans tänder. Det gick jätte fort, sen springer hon ut i hallen, vänder sig om och så står hon och retas för hon vet att jag inte kommer åt henne när jag sitter på toan *skrattar*


När jag kommer ut från toaletten blir hon helt upprymd och tror att vi ska ha katt och råtta lek, härligt att se henne så glad =) Det värmer i hjärtat =)


Nu sover min lilla tjej gott. Jag tycker det känns tungt att jobba hela helgen, får ju inte träffa mitt lilla vilddjur så mycket då. Ska göra henne sällskap och krypa ner i sängen och sova jag med. Godnatt gott folk!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards