Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg under maj 2010

Av Camilla - 9 maj 2010 16:23

Det är ju så himla kul att gå kurs. Jag har inte spårat med Tyra sen i höstas och då var hon försiktig och så nästan ut att tycka det var bland det mest otäcka hon gjort. Vi började med att lägga ett spår på ca 15m. Jag gjorde på ett helt annat sätt än tidigare när jag la spåret och vilken skillnad det blev =) Spåret fick ligga i 20 min. Tyra gick framåt, försiktigt men ändå motiverad till att komma fram. När i var framme vid klöven så tyckte hon den var lite halvläbbig, men när vi skulle gå tillbaka till bilen så tog hon klöven i munnen och bar den så stolt hela vägen =)


Andra spåret var lite längre och nu var det stor skillnad på Tyra, nu fick jag bromsa henne lite till och med, hon visste minsann vad hon skulle göra och när hon hittade klöven blev hon eld och lågor!!! =) Kan ni tänka er vilken skillnad??? =) Klöven skulle hon återigen bära tillbaka så stolt hon var min lilla tös. Sen lekte jag och Tyra lite med klöven och hon tyckte det var så roligt.


När kursen var slut hade husse slängt i båten i sjön så vi tog en åktur. Det såg rätt komiskt ut, där satt vi 3 personer och ingen hade flytväst, men Tyra hade minsann *skrattar* Tyra kunde inte förstå riktigt vad det skulle vara bra för att sitta i den otäcka saken som lät så mycket, men lugnade sig mot slutet.


Slänger upp lite kort på båtfärden, när vi leker med klöven och från gårdagens försök att få Tyra att tycka om apporten. Hon tycker den är sådär att ha att göra med, men jag kämpar på =) Nu är Tyra helt slut, hon ha ätit och snarkar nu i sin bädd. Blir inget mer för lilltjejen idag =)


  Husse och en lite lätt stressad Tyra...     Mmmmm bambi =)     Tyra kikar efter fastland, är inte lika nöjd att åka båt som husse...   "Nu ska jag ta dig din svårfångade bambi" =)     Tyra i full gång med att leka =)     Tyra är måttligt road av apporten, men det funkar när vi leker lite med den och sen kastar iväg den =)   Fort tillbaka till matte med den äckliga saken så man kan byta ut den mot gott godis iställlet =)   Här ser det ut som att Tyra tänker, åh nej inte en gång till =)   Hon gör sin berömda "fint" och överraskar apporten från ett annat håll =) =)     

Av Camilla - 9 maj 2010 08:05

Alldeles strax ska jag och virvelvinden bege oss ut till skogs för att gå blodspårskurs. Vi kör mellan 9-13 så Tyra kommer vara rejält trött sen och matte med är jag helt övertygad om =) Vi börjar med teori och det ska bli så roligt! Tyras syrra, Lilo, gjorde MH igår med fint resultat, Stort grattis till dig Carola! Dags att packa ryggan och börja röra på sig =) Tänk att hund kan vara så hiskeligt kul! Jag tog lite kort igår när jag försökt få Tyra att tycka om apporten, lägger upp dom senare med en rapport om blodspåret också =) Ha en bra dag allihopa!

Av Camilla - 8 maj 2010 19:55

Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket Tyra betyder för mig. För var dag så älskar jag henne ännu mer, fast för varje dag som gått, känns det som att det är omöjligt. När jag är ifrån henne så saknar jag henne och när jag är med henne så känner jag mig hel. Det osynliga band som finns emellan oss blir allt starkare och den glädje jag känner inför att ha henne vid min sida är enorm.


Tyra betyder lycka för mig. De dagar och stunder jag känner mig lite hängig eller nere så finns hon vid min sida och lockar alltid fram ett leende. Jag blir alldeles varm inombords när jag tittar på henne.


Vi känns som ett oslagbart team, det är hon och jag "until the end". Känslan av att jag betyder en hel del för henne med är total. Hon visar tydligt varje dag att hon vill vara mig nära. Hon kryper tätt intill mig och helst vill hon ligga på mitt bröst som hon har gjort ända sen liten.


När hon tittar på mig känns det som att hon ser in i min själ. När våra blickar möts känns det som att vi förstår varandra och känner det starka bandet som växer mellan oss.


Tyra du är mitt allt och jag älskar dig så mycket!



Av Camilla - 8 maj 2010 19:42

Slänger in dom sista bilderna jag ligger "back" med =)


  Undrar vem som smyger på vem? =)   Tyra i paradiset =)   Tyra och hennes älskade stenar *skrattar*   Storleken har ingen betydelse för Tyra =) En sten är en sten *skrattar*     Har ingen aning om vad hon gör ovan =)   I see you....   Tyra gör en "fint" och vänder om hastigt för att attacker den farliga pinnen som inte anar denna otroligt genomtänkta handling *skrattar*   Mamma bjuder Tyra på rabarber...   Tyra smakar artigt =)   Men ångrar sig sen och nöjer sig med att lukta på den äckliga saken...   Skutt =)     Måste jag stå stilla matte?   Tyra imiterar en kines =)   Dåligt kort, men tyckte det var så sött, när hon flyger fram =)     Mattes vackra vita älskling       Tycker kortet ovan är så häftigt =)       Tyra spanar =)         Älskar detta lilla yrväder så mycket att det gör ont i hjärtat =)         En överspeedad Tyra =)             

Av Camilla - 8 maj 2010 09:10



  Mattes ögonsten =)   Mattes knäppgök =) =)     Här ovan har jag försökt ta ett fint kort på Tyra med vitsipporna, men Tyra tyckte in det var någon bra ide...     Här gör jag ett tappert försök att Tyra ska ligga still, men man ser hur busig hon är =)   Tyra och hennes stenmani =)   Kommer du aldrig matte?     Står och spanar på hjortarna =)   Tyra sitter och tittar på hjortar...   Men vad är det som rör sig därinne? Och många är dom?       Vafalls? Finns det andra varelser på den här planeten förutom mig? =)   Fina fina Tyra       Tyra hittade en liten pinne hon tyckte vi skulle leka med =)           Här kommer Tyra i full fart, hon brukar ALLTID svänga åt sidan, men inte den här gången, hon sprang rakt in i mig...     Bäst att komma när matte ropar =)         Ursch vad hon ser smal ut på de här kortet, mer än vanligt alltså, men sen är hon i full fart och svänger hela sig själv på ett konstigt sätt...       Tyra i ett nötskal, fort ska det gå =)           

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards