Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 6 september 2010

Av Camilla - 6 september 2010 12:06

Ringde Strömsholm idag för att fråga vad det var Tyra är allergisk mot. Då säger människan Hundäxing *skratt* låter ju helt sjukt. Hur som helst så är det även Bergsyra, Förrådkvalster och Husdammskvalster. Nu ska jag ta och forska lite om det här till på fredag när jag ska prata med veterinär.


Tyra och jag var ute på långpromenad, men den blev inte så lång som jag tänkt, bara 70min. Tyra orkade inte mer ärligt talat, annars kan man ju tro att det var min kondis som brast. Vi gick i stadsmiljö och besökte även centrum där alla valstugor stod. Var fullt med folk men Tyra sköter sig så fint, håller sig till mig. Jag passade på att träna lite kontakt när vi gick gågatan ner och trots alla olika störningar så hade jag dom där 2 stora fina vackra bruna ögonen som mötte min blick när jag ville   


Vi hade även möjlighet att träna på hundmöten vid olika tillfällen vilket även det gick bra, Tyra noterar hundarna men när jag vill ha uppmärksamheten är hon vid min sida direkt   


Nu sover hon som en stock och snarkar!


Jag fick svarsmail igår kväll redan om BPH-testet. Det blir inget test för Tyras del eftersom dom inte kommer ha några nya tider i Oktober. Lite synd, men jag är glad att Tyra gjort det test som ska göras, Mentalbeskrivningen och det gjorde hon ju med fina resultat.


Nu är man tillbaka i vanliga vardagen igen, semestern är över för den här gången och jag ska börja jobba igen. Känns inte så jobbigt, har ju haft en bra semester. Jag ska börja jobba natt från 4 oktober, det ser jag fram emot. Tror jag kommer få mer tid över till annat så jag hoppas att jag funkar att jobba vaken natt =)


Hoppas ni har det bra därute allihopa!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards