Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 9 september 2010

Av Camilla - 9 september 2010 20:43

Nu kanske det låter konstigt, men jag kom på mig själv dag med att bli förvånad när jag satt och klappade Tyra över ryggen och hennes fina prick. Hennes rygg har ju blivit så mycket bredare    Jag blev så glad när jag insåg att jag inte känner hennes ryggrad längre.


När vi var in till min mormor och fikade så sa hon: "Tyra, Tyra, så du är här igen, och vad har du gjort med ditt huvud? Det har ju blivit större" Hon är så rar min mormor och våndas alltid över att hon inte får ge Tyra någon god kaka eller något annat smarrigt *skratt* Mommo är alltid lika imponerad av att Tyra ligger så snällt på sin plats när vi är därinne och mommo brukar småprata med Tyra och Tyra tittar alltid på henne och ser ut att lyssna nyfiket.


I eftermiddag när jag var in till stan och handlade med min mormor så var Tyra kvar hemma hos mina föräldrar. Hon sköter sig som ett ljus och är så lätt att ha och göra med säger mamma, det glädjer mig att höra. Tyra som i normala fall kan leva rövare och hitta på en massa bus, är så lugn och fin och lyder dom. Jag gillar verkligen att Tyra lyder andra, för då kan man lita på att hon sköter sig när hon är hos andra. När jag kom tillbaka efter handlingen blev Tyra överlycklig, hon betedde sig som att jag skulle ha varit borta till månen och vänt och aldrig skulle kommit tillbaka. Man kan säga att hon gillar sin matte och inte mig emot   


Imorgon har jag telefontid med veterinär, ser fram emot det massor. Blir tidigt i säng nu, har haft full rulle idag. Godnatt allihopa!  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards