Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 10 september 2010

Av Camilla - 10 september 2010 20:57

Nu har jag då äntligen pratat med veterinären om Tyras läge. Tyra ska sluta äta fiskfoder och börja äta Intestinal och försöka få hennes mage på rätt köl igen. Hon ska äta antibiotika till på tisdag då vi har besök inbokat till Katinka. Ser allt okej ut då så ska Tyra avsluta kuren men fortsätta med klådmedicinen ett tag till.


Och om det någon gång blir aktuellt med medicinering för Tyras luftburna allergier är det injektioner som gäller fast tror det heter något finare.


Så i nuläget ska vi jobba för att Tyras mage ska få återhämta sig och hennes tarmar såklart efter koccidangreppet som härjat i en evighet och kommer det funka att Tyra är fri från antibiotika och kan äta Intestinalen utan problem men klådan består ska vi börja se över behandlingen för det Tyra är allergisk mot.


Veterinären är inne på att om vi bara får bukt på Tyras mage så kommer hon förmodligen inte visa några större symptom mot de luftburna ämnena. Så nu håller vi tummarna att Tyra kan sluta med antibiotikan och att allt går bra nu. Jag kan tycka att det är vår tur nu att få ha en stor strålkastare som lyser i tunneln.


Godnatt allihopa, imorgon blir det Sthlm och föreläsning.

Av Camilla - 10 september 2010 10:13

Idag är det fredag och tiden står still. Jag tittar på telefonen flera gånger så det inte blivit något fel på den ( maniskt jag vet   ). Men man vet aldrig med mobil telefoner, dom har en tendens att leva sina egna liv. Jag är nyfiken på vad Katinka kommer säga om allt som skett i sommar när hon hade semester och sen om proverna från Norge och vad nästa steg är i allt.


Jag är en dålig människa när det kommer till att vänta, jag hatar att vänta, helst skulle allt ha skett igår. Men livet funkar ju inte så riktigt tydligen. Jag ska jobba ikväll och önskan är att samtalet blir innan jag börjar jobba, för ibland är det riktigt svårt att kunna komma ifrån och prata i lugn och ro. Vi har dessutom mobilförbud på jobbet, med undantag om det är något jätte viktigt och i min värld är det här jätte viktigt så min lur kommer vara på ikväll tills hon ringt.


Annars är det rätt lugnt för stunden. Jag ser fram emot imorgon då det bär av till Sthlm på möte och föreläsning om amstaffen. Jag har aldrig varit på något sånt möte så det ska bli spännande. Hoppas jag hittar bara   


Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards