Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Camilla - 13 september 2010 15:39

Kollade igenom kameran och såg då att jag missat att lägga in korten från förra veckan. Vid ett tillfälle när vi var ute på landet började Tyras öron leva sitt eget liv och stod rakt upp. No affence nu gott folk, men fy fan va fult det är med ståndöron på amstaff!! En amstaff i min värld ska ha rosöron eller kuperade inte öron som står rakt upp så hunden blir att se ut som en fladdermus eller någon alienkopia med schäfer i *skrattar* Vet att det finns massor med folk därute som har hundar med ståndöron, och jag menar ju inget illa om deras hundar, jag är bara glad att min Tyra inte har några, för hon passar verkligen inte i dom.


Jag e förkyld och det är inte många knop här hemma, jag har en förmåga att dra på mig luftvägsinfektion när jag blir förkyld, men det är för att jag har astma. Så nu går jag på astmamedicin flera gånger om dagen för att kunna röra mig alls och sen har jag vid behovs medicin om det blir överjävligt. Tyra tycker matte är jätte tråkig, men jag är förlåten om hon får ligga på mig och stirra ut mig *skrattar* Känns som att för varje dag som går så kommer vi ännu mer nära varann. Som husse sa häromagen, om Tyra kunde, skulle hon helst krypa in i mig *skrattar* Det är mattes tjej det och jag klagar inte =)


Imorgon måste jag pallra mig iväg iallafall, men förhoppningsvis är jag frisk imorgon =) Jag har tid hos Katinka halv nio för koll av Tyras ena öra. Hon är alldeles torr och fnöskig eller vad man ska kalla det i ena örat och det kliar ju såklart och är rött. Hennes andra öra har också varit lite så, men har blivit helt fint igen. Först var jag inne på att avboka tiden, men eftersom det är så rött vill jag att hon tittar på det och dessutom kan kolla igenom Tyra så vet hon hur läget är nu för stunden med huden. Tyra kommer förmodligen sluta antibiotika kuren imorgon, är lite nervös, men klart att hon inte ska äta antibiotika hela tiden, men sist hon slutade kuren i mitten av juli så tog det 2 veckor så var hon dålig igen. Men den här gången blir det andra bullar, eller hur =) Tyra ska bli frisk nu, det har jag bestämt *skratt* Tänk om det var så enkelt.


Slänger upp korten på Tyras oemotståndliga öron =) Titta och njut gott folk =)


  Solen skiner från ovan på min Tyra =)   snygga öron va?   Nä ursch, Tyra du må äga mitt hjärta, men du charmar inte mig med dina örontrix *skrattar*   Såhär har Tyra funkat sen liten, sitta och filosofera ibland är bra för hälsan anser Tyra. Hon har ett sträck på ryggen, det är en mygga jag hade ihjäl som lämnade blodspår efter sig....   Sa du något? Jag hör inte lika bra när mina öron är nere *skratt*   Livsnjutare som rullar sig =)

Soldyrkare, Tyra tycker om solen, hon är en fryslort min tös så hon passar på att ligga och njuta när hon kan =)  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards