Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 24 september 2010

Av Camilla - 24 september 2010 13:43

Tyra har haft en tuff natt, hon verkar ha haft väldigt ont och dessutom haft hallucinationer    Tyra har varit sån ända sen hon var liten. Tyra blev ju opererad när hon va ca 4 månader pga en bruten mjölkhörntand och när hon piggnade till efter den narkosen var hon orolig, gnydde, och som i en helt annan värld.


Hur som haver, sov jag lite på förnatten men vid kl. 1 inatt så eskalerade det hela och vid ett tillfälle låg hon och ylade som en varg, undrar vad grannarna tänkte    Vid fyra tiden klädde jag på mig och bar ner Tyra och ut, hon kissade och sen bar jag upp henne igen. Tog bort tratten och satte på henne sin bomullsbody vi köpt som gör att hon inte kan slicka på såret, den är toppenbra verkligen! Jag la mig i soffan med henne och sen efter en lååång stund kom hon till ro och kunde sova lite. Jag är glad att Tyra gått upp i vikt, men inatt när det skulle bäras upp och ner för trapporna var jag inte lika positiv till det   


Skämt å sido, klart det är bra att hon vuxit, men inatt önskade jag att hon var en liten chihuahua *skrattar*


Hon är orolig idag med, men inte lika, hon ser mer klar ut på ögonen och har kollat temp och såret. Tog kort också, slänger upp dom längre ner.


Tror att efter några dagar så är hon som vanligt igen, så är inte orolig för läget, tycker snarare att det är bra. Hoppas hon får sova inatt och att matte med får det eftersom jag ska jobba 8-21 imorgon. Tagit semester på söndag så jag kan vara hemma med Tyra.


Önskar alla en trevlig helg därute!


  Tog bort tejpen idag.

Såhär ser Tyras operationsärr ut, tyckte bättre om när tejpen satt där, men det måste lufta och läker bättre utan. Jag hade trott att det skulle sitta mer stygn och mkt tätare. Nu håller vi tummarna att det kommer läka fint.  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards