Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Camilla - 5 juli 2010 21:57

Imorse packade vi bilen och drog upp till Sthlm för att spåra. Träffade Maria ( Tyras uppfödare ) och åkte sen vidare till stället där vi skulle vara. Helt otroligt egentligen att man kan komma ut på vischan så fort fast man är mitt i Sthlm på något vis. Hur som helst så la Maria ett spår till Tyra och jag la ett till Tjabban. Maria la ett till spår som vi avgjorde sen vilken hund som skulle gå. Tyra började spåra. Måste säga att det är ju mycket roligare att gå ett spår som någon annan lagt för man får ju verkligen lära sig läsa sin egen hund. Tyra gjorde mig mycket förvånad, hon var så duktig, trodde inte hon skulle fixa det så bra som hon faktiskt gjorde. Jag har inte lagt så långa spår tidigare som Tyra nu gick, men det fixade hon galant =)


Sen var det Tjabbans tur och jag insåg ju att jag lagt ett alldeles för kort spår och jag måste snitsla annars tappar jag bort mig *skratt* Känns ju dumt att man sinkar för den som går i spåret för att man själv försöker minnas var man lagt spåret =/ . Hur som helst så fixade ju Tjabban det där som att han aldrig skulle gjort något annat än spårat =)


Lupa fick också spåra lite, härligt att se en amstaff vara så lugn och samlad, raka motsatsen till min Tyra *skratt* Lupa är verkligen vacker, skulle kunna stå och titta på henne i evigheter känns det som =) Tjabban är ju fin han med, men det är något speciellt med Tyras mamma =)


Tyra gick sen bonusspåret, det gick inte lika bra som det första, men jag är helnöjd ändå. Så nu ska jag ansöka om tid för anlagsprov =)


Tyra och Tjabban sprang och lekte en stund innan det var dags för hemfärd. Vet att jag sagt det förut men det tåls att säga igen, jag älskar se när hundar leker och springer runt, får en sån härlig känsla av frihet då.


Tusen tack Maria för en super trevlig förmiddag! Så roligt att träffas och få träna hund och prata hund =)


Nu sover min lilltjej gott, så gott så hon snarkar *skrattar* Nu ska jag ta och göra henne sällskap. Imorgon blir det spår igen för hela slanten och nu är det slut på dessa korta spår, imorgon blir det ett långt =) Godnatt gott folk!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards