Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Camilla - 29 juli 2010 23:07

Tyra blev utskriven idag eftersom hennes svullnad och otäcka utslag gått tillbaka. Jag ringde igår till Strömsholm och bad dom göra ultraljud idag och även ta ett urinprov och odla på det. Inget dom gjort om jag inte krävt det, känns rätt stört om ni frågar mig med tanke på vad dom fann.


Tyra ska återigen äta antibiotika i 10 dagar, men denna gång en ny sort, hon har gått igenom en hel del sorter nu och på bara det senaste halvåret, helt stört. Antibiotikan äter hon för att man funnit bakterier i urinen, men dom vet inte om det är från urinen eller livmodern. (vad vet strömsholm egentligen överhuvudtaget) Nä, förlåt, är ganska bitter just nu, men är så uppgiven på att det är tar slut allt skit som håller på och det är ju stackars Tyra som betalar priset hela tiden, känns inte bra.


Njurarna har någon form av förändring, men vad det är för någon vet dom inte!!! Ska tillbaka om 10 dagar och göra nytt ultraljud och tills dess så ska Tyra ta det lugnt.


Känns jätte skönt att hon är hemma igen, men hon är helt slut så sover mest. När vi hämtade henne idag så frågade jag när dom rastat henne senast och sköterskan svarar kl. 14. Vi hämtade Tyra strax innan kl. 16 och då hinner hon precis hälsa på oss och sen sätter hon sig och kissar inne i besöksrummet och såg helt skamsen ut stackaren. Sköterskan blev generad, och jag sa bara att det känns konstigt att hon varit ute och kissat för mindre än 2 timmar sen och kissar en stor pöl nu. Orkade inte dividera mer så gick sen.


Tyra hade lyckats gå upp til 22.7kg, men idag när vi hämtade henne såg jag ryggraden på henne igen och ställde henne på vågen på väg ut. Vågen visade 20.3kg Jag hoppas verkligen att detta får ett slut och det fort för Tyras del.


Som pricken över i:et fick vi en veterinär som jag varje gång sagt till innan på Strömsholm att jag inte vill ha efter att jag upptäckt att hon börjat jobba där. Denna gången hade jag glömt att säga till om det och det är hon som lämnar ut Tyra till oss. Känns faktiskt helt oseriöst att ett så stort djursjukhus som Strömsholm har en veterinär arbetandes hos sig som gjort så grova misstag tidigare som hon även blivit anmäld för. Hur kan man örontatuera en katt bara för att den kliniken råkar ha en kampanj just den veckan, fast katten redan är chipmärkt och där för ett annat ärende??? Katten var dessutom raskatt och skulle ställas ut!! Blev inget av med det, men denna veterinär var så pass generös att hon bjöd på öronmärkningen iallafall!!!!! Sikken total idiot!!!


Nä, dags att sova, godnatt alles sov så gott!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards