Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 30 juli 2010

Av Camilla - 30 juli 2010 18:45

Tyra blir alldeles lyrisk när det vankas mat =) Rätt häftigt att se henne sån eftersom hon innan koccid upptäckten inte ville ha mat alls oavsett vad som stod på menyn =) Nu äter hon fiskfodret som om det vore en Nobel middag *skrattar*


Tyra och jag har varit på landet idag, hon strosar runt och kollar läget men är som en igel på krusbärsbusken. Jag försöker styra upp det så hon inte äter en massa krusbär nu eftersom vi inte vet varför hon fick sån allergisk reaktion. Men tror inte det har med krusbären att göra, men vill ta det säkra före det osäkra.


Pratade med Tyras uppfödare tidigare, hon är verkligen en klippa =) Så skönt när man kan bolla tankar och försöka hitta lösningar på saker och ting. Tycker det är så seriöst att Maria engagerar sig så i Tyras hälsa och utveckling =) Så om det finns någon därute som går i valpköpar tankar så kan jag varmt rekommendera Capa Tosta Kennel =)


Tyra är piggare idag än igår, men sover en hel del, men det är ju förståerligt. Jag har bestämt att allt skit ska vända nu till det bättre =) Har börjat kolla runt lite vad det finns för alternativ till Strömsholm. Och jag har hittat ett ställe som jag ska ringa på måndag =) Ibland är det bra att börja om på ny kula och jag kan tänka mig att åka en bit för att hitta en veterinär som vet vad denne pratar om =)


Hoppas ni alla har en bra helg därute, min tillbringas med Tyra, vill ha koll på henne de närmsta dagarna så hon inte får något dumt återfall i att bli allergisk.

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards