Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Camilla - 8 juli 2010 22:35

Ikväll åkte jag ut till min rara vän Hanna. Hon bor på en gård där hennes föräldrar bedriver ett stuteri för galoppörer. Känslan är helt underbar när man ser alla dessa otroligt vackra ståtliga djur röra på sig i hagarna. Tyra och ZoeZoe busade runt en hel del medans vi gick en sväng. Tyra skötte sig fint bland alla hästarna. Men på tillbaka vägen så rörde sig en sto och föl flock sig närmre där vi var och då valde jag att koppla Tyra eftersom det var hennes allra första möte med hästar så nära. Tyra är nyfiken men tycker dom är lite väl stora *skratt* Fölen kom riktigt nära och var nyfikna dom med. När vi hade passerat den hagen, så släppte jag Tyra igen och hundarna fortsatte busa. Tyra kom även på den geniala iden att hoppa ner i ett stort dike. Vanligtvis är det vatten i diket, men nu när det varit så torrt så var det mest geggamojja. Härligt när jag ser Tyra komma upp ur det höga diket och helt plötsligt är min vita hund inte hel vit längre utan halva hunden nerifrån och upp är svart *skrattar*


En härlig kväll på Rävdansens Stuteri =) Tusen tack Hanna för att jag fick kela med din otroligt fina häst. Hannas häst är så snäll så klockorna stannar. Hon verkligen kelar med en och känslan när hon kom med sin stora mule och la mot min kind kan inte beskrivas med ord. Gud vad jag saknar min häst Tanja. Det är verkligen något speciellt med hästar, så rogivande och kloka djur.


Tyra har börjat löpa nu, inte alls mycket, men kommer nått stänk då och då. Jag hoppas att det snart är överstökat eftersom jag har lite saker att göra i augusti med min lilla dam =) Jag tog lite kort som jag bjuder på =) Jag träffade även ZoeZoes pappa, Maddox. Han är en import ifrån Italien, otroligt snäll hund men jag tyckte nog allt att han var enormt stor =) men en riktig kelgris =)


  Maddox, ZoeZoes pappa, en riktigt ståtlig herre det här =) Jo, anledningen till att Maddox har munkorg beror inte på att han är aggressiv eller så. Utan det är en säkerhetsgrej eftersom han springer lös på den stora gården så alla förbipasserande inte ska behöva bli rädda eller oroliga =) Jag tror även att katterna på gården är rätt glada att Maddox har munkorg *skratt*   Fina ZoeZoe =)   Tjej bus =)   Är stolt över att Tyra lekte bland hästarna utan att bry sig. Men det är klart, vad kan slå en sån go lekkamrat som ZoeZoe? =)         Drick paus, Tyra tvekade lite först, men ZoeZoe puttade på =)   Det är total kärlek man känner när man tittar ut över ängarna och ser detta =)   Brudarna har spring i benen =)   Hästarna blir nyfikna och gör oss sällskap =)   Full fart på fölen =)   Dom är ju så söööta =)   Tyra tittar nyfiket, ville inte ha henne lös när fölen kom så nära och var så busiga, ifall Tyra skulle få för sig att busa med fölen =)       Udda kort jag vet, men jag älskar det, tycker det är så fint =)   Jag tror aldrig jag sett en häst som är den här färgen, inte i verkligheten iallafall. Färgbeteckningen heter svett fux och detta stoet var så otroligt vackert!

Tyra bekantar sig lite med en nybliven valack =) Men när han rörde lite på sig tyckte Tyra det var hög tid att trolla bort sig själv *skrattar*  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards