Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 20 juli 2010

Av Camilla - 20 juli 2010 22:26

Kan någon förklara för mig hur man är "funtad" som människa när man tycker sig kunna tala för sig och strävar efter att försöka vinna människors förtroenden och sen när det visar sig inte vara så framgångsrikt så börjar man ändra sin story?  Kan någon förklara för mig hur dessa människor tänker när dom häver ur sig diverse saker som dessutom sägs i olika debattprogram som i sin tur sänds i tv. Hur kan man häva ur sig något i stil med att det är väl klart att man ofta ser sånna där hundar med tjejer som är ute och går med barnvagn för deras pojkvänner sitter ju inne!?????? Snacka om att göra bort sig.


Rätt komiskt att nu när det verkligen börjar visas motstånd mot människor som resonerar på detta vis och som har förespråkat förbud och talat om licenser hit och dit för vissa enskilda raser inte riktigt längre vill stå för det =) Jag undrar även hur man kan sitta och gapa hit och dit om saker och ting och sen börja försöka vinna tillbaka väljare genom att försöka ta lite smått avstånd från det man suttit och gapat om för att sen lappa ihop det med att man tagit kontakt med kunnig människor inom ämnet. Varför gör man inte det INNAN man väljer att gå ut med struntprat? Nä, jag ska inte ägna mer energi åt dessa löjliga skapelser, dom kommer sänka sig själva och är på god väg.


Återigen tusen tack alla KUNNIGA människor därute som väljer att arbeta aktivt mot dårskap och trolltyg =) =)


Jag tackar Fredrik Steen, Irene på Hundläroverket, SKK, Djurskyddet och Svenska Amstaffklubben och alla privatpersoner som kämpar hårt för sanning och rätt.


Det som även känns bra är att Eskil Erlandsson tar avstånd från vad Mats Odell hävt ur sig och hänvisar till den lag som faktiskt redan existerar i Sverige.


Sist men inte minst, pssssssst, hur kan det komma sig att man springer runt och knackar så mycket dörr hela tiden och kommit helskinnad därifrån trots alla djuriska farliga bestar som lurar i hushåll till höger och vänster så man måste förbjuda eller skaffa speciella licenser för att äga hunden i sig? Antingen knackas det inte så mycket dörr eller också har det knackats en massa dörr men ingen vill öppna, eller också har det knackats en massa dör och man helt enkelt bara möts av normala vanliga sällskapshundar och inga blodtörstiga bestar =) Det är nog en fråga vi aldrig kommer få ett sanningens svar på tyvärr =) =) =)


Tack och godnatt gott folk =)

Av Camilla - 20 juli 2010 14:36



  Så synd att detta kort blev suddigt, tyckte det blev så bra.   Fullt ös i vanlig ordning på min Tyra   Också ett suddigt kort, men tycker Tyra ser så rolig ut när hon får spunk =)   Konstig blomma mamma har planterat, men ser häftig ut =)   Grattis älskade Mommo på din namnsdag. Idag är det Margaretha =)   Mommo har plockat upp en pinne som hon ger Tyra. Så roligt att se att mommo inte är rädd för Tyra. Hon kan ju vara lite rädd för hundar, men mommo tycker Tyra är så snäll. Det är något man önskar denna idiot Mats Odell skulle ta till sig.   Mommos ros =)   Ännu en av mommos rosor   en av mammas rosor =)   Tyra står och spanar på mig =)   Här står min jätte till hund och spänner upp sig *skrattar* Min lilla rädisa, ser fortfarande ut som en valp tycker jag =)   Mattes pussgurkan =)  

Jag fullkomligt älskar detta kortet, tycker hon blev så otroligt vacker på det =)  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards