Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 22 juli 2010

Av Camilla - 22 juli 2010 20:06

Var iväg idag till Smedjebacken för att kika på agility. Tyra är ju som sagt med husse så jag var helt hundfri. Ibland kan det vara skönt tycker jag så man verkligen kan ägna all uppmärksamhet på det man vill titta på.


Det började långt ifrån bra, regnet verkligen öste ner när vi närmade oss Smedjebacken och när vi hade parkerat så satt vi i bilen en stund och insåg att ibland är det inte så dumt att ha en paraply liggandes i bilen =) Men jag och Malin ( Pernillas dotter ) bad lite solramsor *skratt* och det gjorde resultat minsann för efter ett tag sprack det upp och solen sken på oss =) Och numera ser jag ut som en panda i ansiktet, fast lite mer åt det rosa hållet =) Jag kan inte vara i solen utan solglasögon, får så lätt huvudvärk, men nu har jag solglasögonen kvar fast i vit form i ansiktet =/ =)


Jag måste säga att det här med agility finns det bara ett ord för, wow, jag förstår inte hur dom minns banan och kan ha sån hastighet och ha koll på sig själv och hunden *skratt* Jag är imponerad måste jag säga och det såg så himla rolig ut! Jag blev förvånad över att så många blir diskade, men det är tydligen vanligt för så fort hunden råkar hoppa fel hinder eller lägger tassen på fel hinder blir den diskad. En mycket trevlig dag har jag haft så får tacka Pillan, Malin och sen Anso med familj som var där och tävlade.


Nu är jag supertrött och saknar min lilla prutta =) Men imorgon får jag gosa med henne igen, det längtar jag efter =)


Av Camilla - 22 juli 2010 08:36

Snart så är det äntligen dags för Amstaff Specialen igen =) Jag ser verkligen fram emot lördag och att få åka till Västerås och få titta på alla vackra hundar och få träffa trevliga människor som är lika galna i hund som mig *skrattar*


Förra året ställdes Tyra, men det enda domaren egentligen fick fram var: "She´s to happy, She´s tooooooooo Happy!!!! =) Sån e Tyra och det är något hon alltid kommer vara mitt lilla vita vilddjur =)


Tyras löp börjar gå mot sitt slut nu och det är skönt faktiskt, hon har inte haft några större problem med skendräcktigheten de 2 andra gångerna hon löpt så jag hoppas att det håller i sig så hon slipper det den här gången också. Tänk att Tyra bara är ca 15 månader och löpt 3 gånger. Hon är som en klocka, var 6e månad kör hon igång.


Annars är allt bra med min raring här hemma, hon äter som en häst, fast det syns dock inte, men skönt att hon äter iallafall fast det luktar äcklig gammal fisk. Idag ska Tyra spendera dagen med husse och jag ska ta en liten avstickare till Smedjebacken igen. Den här gången går det i fartfyllt hund arrangemang eftersom jag ska åka och titta på agilitytävlingar som är där =) Ska bli skönt att ha en dag då man bara kan ladda batterier och få inspiration.


Jag har ju varit sugen på agility länge, så tänkte skaffa mig lite kött på benen och se hur det går till och sen se hur det känns. Återkommer ikväll igen och uppdaterar hur dagen varit =)


Ha en toppen skön dag allihopa!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards