Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Camilla - 19 juli 2010 22:27

Man kan inte vara annat på mänskligheten i dessa tider. Jag kan ärligt talat bli så trött på alla fördomsfulla människor därute som grundar sina åsikter på lögner och fantasihistorier som massmedia målar upp. Rasförbudet är ett faktum i Danmark sen 1 Juli och Amerikansk Staffordshireterriern är en bland dom raser som förbjöds. För mig känns det ofattbart att man i modern tid tycker att det är en bra lösning på ett samhällsproblem. Man kan ju börja undra vad Danskarna ska förbjuda härnäst?! Det sorliga i allt är ju att det är de stackars hundarna som betalar priset. De valpar som fötts efter den 15 mars i år, då förbudsförslaget lades fram, ska avlivas eller exporteras till ett land där rasen är tillåten. Danska veterinärer har visat kurage och tar avstånd från denna idioti och vägrar avliva friska valpar.


Nu när Sverige står inför ett nyval i höst, vad gör då vissa desperata politiker för att försöka vinna röster? Jo, det börjar pratas om att ett rasförbud borde finnas i Sverige. Så jävla patetiskt om ni frågar mig. Har dom ingen självrespekt dessa såkallade politiker? Har dom inget bättre att komma med, inga vettigare saker att försöka vinna röster på än att börja ropa rasförbud?!!! Det gör mig ärligt talat vansinnig att det är tillåtet att häva ur sig vad som helst, när man besitter en sådan position som en politiker faktiskt gör och det som dom pladdrar på är ren okunskap. Skulle aldrig falla mig in att lägga min röst på ett parti som låter någon av sina kandidater hållas och stödja deras dårskap som det faktiskt är.


Hur kan man som, Mats Odell, uppmana fastighetsbolag att förbjuda lägenhetsinnehavare att äga en kamphund? Eller som han emellanåt väljer att formulera sig, äga en farlig hund. Ni hör ju, att inte han själv inser hur patetiskt det låter och hur otroligt korkat det låter. Snubben vill förbjuda farliga hundar, det är ju skrattretande. Jag tycker personligen att Mats Odell och Mattias Sundin kan krypa ner i det hål dom kommit upp ifrån och aldrig mer visa sig. Fy skäms svenska politiker för att ni försöker vinna valröster på falsk fakta.


Jag vill tacka Svenska Kennel Klubben och Svenska Djurskyddet som arbetar aktivt mot dessa dårar som härjar fritt. Det värmer i hjärtat att det finns människor därute som ser det verkliga problemet, hundägarna och inte hundarna i sig.


Det som också gör mig irriterad är när det ska till att diskuteras i tv om kamphundar så visas det diverse idiotiska klipp på just hundar som ägs av helt fel människor. Det visas aldrig klipp på kamphunden när den entrar lydnasplanen och kammar hem fina poäng eller klipp från alla dessa utställningar som äger rum titt som tätt, hur denna hund elegant rör sig i ringen bland andra gelikar utan att visa en tillstymelse att vara denna fram målade best. Visas aldrig klipp från när dessa kamphundar rehabiliterar hundrädda människor eller befinner sig i ett hem där det lever barn i olika åldrar, utan problem.


Det enda media väljer att visa upp är det som är förbjudet enligt lag idag, och det är klipp på hundkamper, där idioter låter hundar hetsas mot varandra. Fy skäms svensk media som inte väljer att ta reda på sanningen och lägga fram den till sina läsare. Fast det är ju klart, massmedia verkar ju inte sträva efter att publicera fakta och sanning utan snarare är dom sifferkåta och väljer att skriva vad som helst för att få upp siffrorna.


Det som gör mig lite förbryllad är att människan strävar framåt inom så mångt och mycket och ska verka så påläst och kunnig, men se var vi står idag. Politiker som förespråkar lösningar på problem som inte är annat än fullkomligt lurendrejeri för sina väljare. Ibland undrar man ju vad som krävs för att bli politiker? Kan ju inte krävas speciellt mycket med tanke på vilka otroligt ointelligenta påståenden vissa kommer med och dessutom tycker att det låter bra. "Förbjud farliga hundar" så blir samhället en bättre plats att befinna sig på. Det är ju störtlöjligt!!!!


Det jag skulle vilja fråga alla er som tycker att såkallade kamphundar borde förbjudas och som har den uppfattningen om att dom skulle vara farliga. Grundar ni era åsikter på egna erfarenheter eller är det åsikter som grundas utefter det som ni läst i Aftonbladet eller någon annan kvällsblaska? Min uppfattning är att det sistnämnda oftast är grund för mångas åsikter och det enda jag kan göra där är att beklaga.


Jag tycker absolut att något bör göras åt alla idioter till hundägare som finns därute, men snälla, vi lever på 2000-talet och inte på stenåldern, så låt inte djuret få betala priset för människans dumhet!


Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards